To point i lokalbraget uden at spille godt

- 12/02/14
Nok har vi Håvard Tvedten på venstre fløj og på straffekast. Men når han har haft en uge med sygdom i kroppen, så slår Buster Juul da bare til. Iskold på fire straffekast og tre forsøg fra fløjen. Syv kasser. Færdigt arbejde. 

Juul var lyspunktet hos hjemmeholdet i en jævn kamp,  der bød på flere tekniske fejl fra begge hold end på lækre deltaljer. Sjældent har vi selv smidt så mange bolde ud over sidelinien.

Alligevel sikrede vi os en fortjent sejr på 24-19 efter 12-12 ved pausen. Vi havde i kampens løb flere føringer på tre mål, men hver gang kom Mors-Thy godt igen - uden at vi kunne lukke kampen.

Det lykkedes dog til sidst efter en 2. halvleg, hvor Mors-Thy kun scorede syv mål, fordi vi dækkede godt op, og Ole Erevik reddede, når det var nødvendigt. Ud over Buster Juul leverede fødselsdagsbarnet Johan Jakobsson ( 27 år) også en godkendt kamp, specielt i 2. halvleg, mens Marcus Mørk igen beviste, at han er på rette vej med gode mål, men også med flere fejl.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen sparede Mads Mensah i hele kampen på grund af en overbelastet skulder, ligesom Håvard Tvedten, der har været syg, også tilbragte 60 minutter på bænken.

To point - punktum finale. Næste opgave: Champions League på søndag 16. februar kl. 14.15 mod Gorenje Velenje. Det skal mindst give et point.

Du kan sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere