Topopgør i 888ligaen

- 05/12/17

I morgen går turen til Skjern, hvor et møde med 888ligaens førsteplads venter. Der er kampstart kl. 18.30.

En gentagelse af sidste års finale er på programmet, når vi i morgen aften løber på banen i Skjern. Igen i år er begge mandskaber da også med helt fremme. Vi indtager i øjeblikket en delt fjerdeplads, mens morgendagens modstander ligger allerøverst i tabellen. Det er derfor to yderst vigtige point, der er på spil i morgen.

Hjemmeholdet har været rigtig godt kørende på det sidste, og de er oppe på 10 sejre på stribe. Det vil vi dog gøre alt for at sætte en stopper for i morgen, og vi går naturligvis efter sejren og de to point.

Vi tager til Skjern ovenpå en rigtig fin præstation i weekenden, der dog endte med et nederlag på tre mål ude mod Paris Saint-Germain. Weekendens kamp var den første af fire udekampe i træk, og den efterfølges nu af morgendagens kamp og derefter en tur til GOG samt Nordsjælland.

Den kommende uge byder derfor på tre vigtige udekampe i 888ligaen, og vi vil arbejde benhårdt for at starte godt ud med en sejr i den første. Men nogen nem opgave bliver det langt fra, og der er også revanche på spil for begge hold.

Det seneste møde i Skjern endte i en stor triumf for vores vedkommende, da vi med en 25-32 sejr tilbage i maj måned kunne fejre klubbens tredje DM-titel. For tre måneder siden mødtes vi i Super Cuppen, hvor det denne gang var Skjern, der kunne sikre sig trofæet. Revanche og to point i en tæt topstrid er dermed, hvad der kæmpes om i morgen.

Kampen starter kl. 18.30 og dømmes af Daniel Krause-Kjær og Nicklas Mark Pedersen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere