Topscorer Buster Juul: Første halvdel skal sluttes ordentligt af

- 03/11/15
Den 22-årige venstre fløj, Buster Juul, har sat sit markante aftryk på vores 12 første kampe i denne sæson. Topscorer med 62 mål, sammen med Patrick Wiesmach ene om at være på Rundens Hold i ligaen tre gange ud af 10 mulige, har scoret på 25 af 26 straffekast i ligaen og er nummer syv på topscorerlisten i ligaen.
 
Den træfsikre fløj, der er i gang med sin tredje sæson i Aalborg Håndbold, har for alvor slået til, mens Håvard Tvedten har siddet uden for med en skulderskade.
 
- Selv om det er gået min vej i denne sæson, har vi haft resultater, der skuffer, men der har også været meget positivt. Vi ligger nummer et i ligaen med tre kampe tilbage i første halvdel af turneringen. Vi mangler at møde KIF Kolding København ude, og Skive FH og Århus Håndbold hjemme. Vi  skal godt igennem de tre kampe, så vi fastholder topplaceringen, inden vi tager hul på anden halvdel af turneringen med start mod Skjern 2. december. Desuden skal vi besejre St. Gallen, så vi kommer videre til gruppespillet i EHF Cuppen, men det bliver en vanskelig opgave mod det schweiziske hold, siger Buster Juul, der læser idræt ved Aalborg Universitet ved siden af håndbolden. 

- Jeg er glad for al den spilletid, jeg har fået i denne sæson. Jeg er i gang med min tredje sæson i Aalborg Håndbold, og det er dejligt, at jeg har ramt topformen. Samtidig glæder jeg mig til, at Håvard kommer tilbage, så vi kan supplere hinanden, for jeg ved udmærket, at der kommer udfordringer i løbet af sæsonen, hvor det er rart at kunne trække på Håvards store rutine, siger Buster Juul. 

Buster Juul kom til Aalborg Håndbold fra Skanderborg Håndbold og er p.t. noteret for 87 kampe i den røde trøje.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere