​Turen går vestpå

- 04/02/20

Onsdag aften spiller vi den første betydende udekamp i anden halvsæson, når vi møder Lemvig-Thyborøn i Primo Tours Ligaens 19. spillerunde.

I søndagens spillede vi den første kamp ovenpå vinterpausen, hvor vi fik den ønskede start, da vi besejrede SønderjyskE 28-23 hjemme i Jutlander Bank Arena.

Med sejren holder vi fast i vores forspring på syv point, og det går vi naturligvis efter at bibeholde efter den kommende spillerunde.

I den modsatte ende af tabellen kæmper onsdagens vestjyske modstander. I deres første ligakamp efter jul led de et nederlag på 24-23 i en sand bundgyser på udebane mod Nordsjælland.

Vi vil derfor uden tvivl blive mødt at et sultent Lemvig-Thyborøn mandskab, som kæmper for at holde sig fri af den direkte nedrykningsplads.

I sæsonens første møde var vi ude i en sand gyser, hvor vi først i sidste minut scorede det afgørende mål på vej mod en sejr på 28-27.

Det omvendte opgør tippede længe til vestjydernes fordel, inden vi til sidst fik vendt kampen til vores fordel. Kampen i Aalborg gav derfor et tydeligt tegn på, at selvom vi ligger i hver sin ende af tabellen - så kommer det til at kræve en god og koncentreret holdindsats, når vi går efter de to point i Lemvig.

Der er kampstart kl. 19.30. Opgøret vises ikke på TV, men du kan følge kampen spil for spil på tophåndbold.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere