​Turneringsstart på hjemmebane mod Skjern Håndbold

- 08/06/15
Dansk Håndbold Forbund har nu meddelt, hvordan kampprogrammet for den kommende sæson kommer til at se ud i Boxer Herreligaen. Rækkefølgen af kampene er fastlagt, og nu skal klubberne finde de præcise datoer samtidig med, at TV 2 vælger kampene fra de første runder, der skal vises på TV 2 og TV 2 Sport. Det endelige program skal være klar 31. juli, og selv om programmet kan ses på DHFs hjemmeside, er det endnu ikke med de rigtige datoer. 

Vi lægger ud med brask og bram på hjemmebane i Jutlander Bank Arena mod Skjern Håndbold i den sidste weekend af august, og derefter spiller vi på udebane mod Mors-Thy Håndbold og Skanderborg Håndbold. Så følger tre hjemmekampe i træk mod Ribe-Esbjerg HH, Bjerringbro-Silkeborg og Nordsjælland Håndbold. 

Der bliver også tryk på, når vi slutter grundspillet i marts, hvor de fire sidste kampe er: Hjemme mod Team Tvis Holstebro, ude mod SønderjyskE, hjemme mod KIF Kolding København og ude mod Bjerringbro-Silkeborg. 

Inden Boxer Herreligaen går i gang, er det fastlagt, at vi skal spille 1/8-finale i Landspokalturneringen på udebane mod Odder Håndbold fra 1. division onsdag 26. august. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere