Tvedten: FC Barcelona er verdens stærkeste hold

- 25/02/14
- Det bliver en kæmpe-oplevelse for alle. For vi spillere, klubben, tilskuerne - ja, hele Nordjylland. FC Barcelona er p.t. verdens stærkeste hold med en perlerække af stjernespillere. Det er altid specielt at spille mod FC Barcelona - både på egen bane og dernede. Det er en klub med et så stort brand over alt, og de har i denne sæson samlet de største af de største håndboldstjerner.

Håvard Tvedten har et indgående kendskab til den spanske storklub efter sine fem sæsoner i spansk håndbold - 2006 - 2011.

- Jeg har bl.a. spillet sammen med Raul Entrerrios og Gurbindo i Valladolid og har fortsat kontakt og venskab med dem. Det bliver et dejligt gensyn. Barcelona er suveræn i den spanske liga, og det er en selvfølge, at de bliver spanske mestre - uden at tabe en eneste kamp. Derfor er den endelig sejr i Champions League sæsonens store mål for dem, og det er med det ene mål, de har samlet alle stjernerne i klubben, siger Håvard Tvedten.

Holdet tæller blandt andre Siarhei Rutenka, Kiril Lazarov, Nikola Karabatic, Jesper Nøddesbo, Garcia, Viktor Tomas, Sarmineto, Sorhaindo, Gurbindo, Saric og Morros.

Målmanden Sterbik er skadet i øjeblikket, og det er uvist, om han bliver til til 1/8-finalerne.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere