Udekamp lørdag i Esbjerg mod sæsonens overraskelse

- 07/11/14
Efter 14 dages kamppause i Boxer Herreligaen sender Jesper Jensen lørdag kl. 15.10 sine tropper i kamp i hjembyen, Esbjerg – mod sæsonens hidtidige overraskelse, Ribe-Esbjerg HH. En vanskelig kamp, som vi skal vinde for at holde positionen på en delt andenplads i ligaen. 
 
Ribe-Esbjerg HH er placeret på 7.-pladsen i den tætte liga, hvor der kun er tre point mellem nummer to og nummer ni. Vi er to point foran sydvest-jyderne, som bl.a. har besejret Bjerringbro-Silkeborg 30-19 og desuden hentet sejre over GOG, Lemvig-Thyborøn, Skanderborg og Odder. Læg dertil uafgjort i Aarhus og knebent nederlag på 28-27 til KIF Kolding København. Vi møder et hold med stor selvtillid , et bomstærkt forsvar og en af ligaens bedste målmænd i skikkelse af kun 20-årige Sebastian Frandsen.
 
Efter 10 kampe er vi det hold, der er scoret færrest mod imod, nemlig 224, mens Ribe-Esbjerg følger på andenpladsen med 233 mål. Ribe-Esbjergs strateg er playmakeren Matias Helt Jepsen, der også er holdets topscorer med 51 mål, heraf en del på straffekast. Næstmest scorende er højre backen Morten Nyberg. Det er primært de to spillere, der skal stækkes i det etablerede angrebsspil, mens Morten Vium er hurtig på højre fløj i kontraspillet. Desuden er der gensyn med en tidligere Aalborg Håndbold-spiller, René Antonsen, der er krumtap i forsvaret og stærk på stregen sammen med Mads Overgaard.
 
Holdet trænes af den tidligere Team Tvis Holstebro- og BSV-træner, Claus Uhrenholt.
 
Jesper Jensen benytter dagens træning til at danne et overblik over, hvilke spillere der er klar efter kortere eller længere skadespauser. Niclas Barud er klar igen efter den hjernerystelse, han fik op til kampen i Ukraine. De øvrige spillere på skadeslisten er der fortsat spørgsmålstegn ved.
 
Håvard Tvedten og co. får massiv opbakning i Blue Water Dokken i Esbjerg med 80 fans fra Aalborg Håndbold Support.
 
Kampen, der vises på TV 2 lørdag  kl. 15.10, dømmes af Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere