Udekamp på Mors søndag: Sejr er påkrævet

- 25/10/13
Den positive udvikling fra tre flotte kampe på stribe skal fortsætte, når vi søndag kl. 15.30 møder Mors Thy Håndbold på udebane. Vi vil vinde, og det vil Jan Paulsens tropper også.  Det bliver et rigtigt nordjysk lokalopgør, hvor minderne om sidste sæsons nærmest ulideligt spændende semifinale-kampe dukker op igen.

Vi er placeret på sjettepladsen i ligaen med 10 point, mens Mors-Thy Håndbold er nummer 12 med fire point efter sejre over Ribe-Esbjerg HH og TMS Ringsted.

Mors-Thy Håndbold har Jan Paulsen tilbage i trænersædet og råder over et stærkt hold, hvor især venstre backen Tobias Ellebæk har ramt topformen i de seneste kampe, og ham skal der holdes et vågent øje med.

- Vi skal præstere på højeste niveau igen med stærkt forsvarsspil og igen forsøge at vinde målmandsduellen. Vi har de samme spillere til rådighed som i de seneste kampe, og de kender efterhånden deres roller i spillet. Vi ved, at det bliver 60 minutters hård fight og tempo på Mors, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

Mors-Thy Håndbold har fortsat Søren Pedersen på mål, og ud over Tobias Ellebæk består bagkæden af Jac Karlsson som playmaker, Jonas Porup og Rasmus Søby på højre back. Asbjørn Madsen og Rasmus Rokkjær er på stregen, og på venstre fløj finder vi de kontra-stærke Kasper Kvist og Rasmus Skram. På højre fløj Gudmundur Olafsson.

Højre backen Jesper Meinby er ude med en brækket hånd.

Kampen spilles søndag kl. 15.30 og dømmes af Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere