Udsolgt til fødselsdagsbrag

- 05/11/18

Når vi fejrer vores 8 års fødselsdag i forbindelse med kampen mod Ribe-Esbjerg fredag 14. december, bliver det i en udsolgt Jutlander Bank Arena. For at markere dagen blev samtlige billetter solgt til kun 8 kroner.
 
Billetsalget åbnede i fredags kl. 10.00, og det sidste sæde af de 5.000 er nu solgt. Der venter dermed en forrygende kulisse til den store fødselsdagsfest.
 
- Allerede få timer efter billetsalget åbnede var stort set alle billetter revet væk – og mandag formiddag blev det sidste sæde så solgt. Det er overvældende med den enorme interesse, og vi glæder os helt vildt til den store fejring, siger direktør Jan Larsen.
 
- Jeg er ligeledes endnu engang blevet bekræftet i to ting omkring os nordjyder. Vi er vilde med håndbold og ikke mindst et godt tilbud, slutter Jan Larsen med et smil på læben.

Er du én af de heldige, der har sikret sig billet til opgøret, har du mulighed for at varme op i Carlsberg Caféen inden kampen. Her serverer vi en lækker tre retters menu for kun 88 kr. - man får samtidigt en eksklusiv fantrøje med i købet. Læs mere og køb her.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere