Aalborg Håndbold Camp 2019 for årgang 2004-2007

Oplev livet som professionel håndboldspiller med Aalborg Håndbold


EKSTRA: Få en GRATIS billet til landskampen mellem Danmark og Færøerne i Gigantium søndag 16. juni ved tilmelding senest 1. juni.

Derudover har du mulighed for at møde verdensmestrene fra det danske landshold til deres træning lørdag og få autografer.

Det er muligt at tilkøbe billetter til forældre eller familie til 175 kr. Dette skrives i kommentarfeltet ved bestilling.

Hvor og hvornår?
Aalborg Håndbold Camp 2019 afvikles i Gigantium fra fredag 14. juni til søndag 16. juni.

Pris
Det koster 1.695 kr. pr. deltager - tilmeld dig her. 
Der er et begrænset antal pladser til Aalborg Håndbold Camp 2019, som sælges efter først-til-mølle-princippet.

Hvad får man med?
- Velkomstpakke bestående af t-shirt, shorts, bold og drikkedunk
- Tre dage inkl. træning
- Mad og drikke
- To overnatninger
- Spændende aktiviteter
- To billetter til første liga hjemmekamp i sæsonen 2019/2020

Praktiske oplysninger
Se alle praktiske oplysninger for deltagere her - inkl. program for weekenden. 

Hvad er Aalborg Håndbold Camp?
Aalborg Håndbold Camp giver dig mulighed for at bruge tre dage på håndbold-oplevelser, udvikling og læring.
Aalborg Håndbold ønsker at give så mange sportsinteresserede unge drenge (årgang 2004-2007) som muligt en uforglemmelig oplevelse baseret på sport, glæde og samvær med andre. Hertil sikrer vi, at deltagere får en læring i sport, kost, sundhed og personlig udvikling. Vær opmærksom på at der er tilmelding efter først-til-mølle, og der er et begrænset antal pladser.
 
Hvem træner mig?
På Aalborg Håndbold Camp bliver du trænet af trænere fra Aalborg Håndbold samt udvalgte ligaspillere, som medbringer professionelle træningsmetoder og pædagogisk indsigt. Det sikrer, at du og alle andre deltagere oplever træningen som spændende, sjov og inspirerende.
 
Hvilket niveau skal jeg have?
Det er først og fremmest vigtigt, at du brænder for håndbolden og er vant til at indgå konstruktivt i en træningsgruppe. Træningsøvelserne vil kræve, at du gør dig umage og er sikker med bolden. Der vil være masser af udfordring, som kræver god erfaring med spillet.

Hvem kommer jeg på hold med?
Det spændende ved Aalborg Håndbolds Camp er også, at du lærer en masse nye håndboldinteresserede jævnaldrende drenge at kende.
Det er derfor ikke sikkert, at du kommer på hold sammen med ham, du normalt træner med. På den måde lærer du også flere at kende.
 
Eksklusivpartnere