Test
Talenttræning for U12/14


I Aalborg Håndbold vil vi gerne være med til at udvikle håndbolden i nordjylland. Vi tilbyder derfor ekstra input for U12 og U14 drenge. Drengene indstilles til træningen af deres træner og igennem dialog findes der en fælles holdning til sammensættelsen af træningsgrupperne.


U12


Der arbejdes på U12 niveau udelukkende med 2.års spillere. De træner i to grupper af ca. 25 spillere pr. gruppe. Træningen forgår i Gigantium 10 gange i løbet af sæsonen og der vil ikke i løbet af sæsonen bliver sorteret spillere fra. Derfor er det vigtigt for os at få en seriøs og vigtig dialog med trænerne omkring drengene.


U14


På U14 niveau arbejdes der ligeledes i to grupper, som begge holder til i Gigantium. Der arbejdes med en grupppe 2.års spillere og en grupe 1.års spillere. Gruppen af 1.års spillere udtages udfra en fællestræning hvor spillerne delager på opfordring fra deres træner. 2. års spillerne udvælges af Aalborg Håndbold ud fra det kendskab vi har til spillerne fra tidligere talenttræninger. Dog er der på U14 niveau stadig muligt at blive indstillet af sin træner, hvis vi skulle have overset drenge som bør tilbydes talenttræning. I modsætning til U12 grupperne, forbeholder Aalborg Håndbold sig på U14 årgangen retten til at sortere i gruppen. Det gøres primært fordi vi gerne vil sikre at kvaliteten i træningen står mål med det vi gerne vil tilbyde drengene.

Trænerteam:

U12
Jakob Stegger
U12
Per Jesssen
U14
Simon Saugstrup
U14
Jesper Saugstrup
   


Spørgsmål vedrørende talenttræningen kan rettes til:

Talentansvarlig - Per Jessen 72690656


 

 
Eksklusivpartnere