Vi er i Final4 efter sikker sejr på 26-21 i SønderjyskE

- 22/10/14
Vi er klar til Final4 i Landspokalturneringen. Sejr på 26-21 i en vanskelig udekamp i Sønderborg i kvartfinalen. En sejr, der blev sikret på en suveræn 1. halvleg, der gav en føring på 18-11 ved pausen. Sikkert og klogt angrebsspil, habilt forsvarsspil og flot spil af Ole Erevik i målet. 

Vi kom foran 3-0 på to mål af Berggren og et af Sander Sagosen. Så var tonen slået an. Vi kom med fire mål for første gang ved 10-6, og i resten af halvlegen udbyggede vi føringen med kynisk angrebsspil, som hjemmeholdet ikke kunne modstå. I hele 1.halvleg scorede hjemmeholdet kun et mål fra bagkæden, som vi havde helt styr på.

2. halvleg blev en mere rodet affære og præget af, at kampen reelt var afgjort. Vi gik en kende ned i tempo,men holdt føringen på syv mål  til 23-16 efter et kvarter. Så scorede SønderjyskE tre mål i træk, men nærmere end de fire mål kom  SønderjyskE ikke. 

Også i de sidste 30 minutter udmærkede Ole Erevik sig som sit holds bedste. Martin Larsen fik også spilletid efter pausen og scorede to flotte mål til 21-14 og 22-15. 

Vi er dermed klar til Final4, som spilles i weekenden 28.-29. marts næste år. Det samme er Team Tvis Holstebro, Skjern Håndbold og KIF Kolding København.


Vi var i dag uden Marcus Mørk, Isa Guardiola, Olafur Gustafsson, Niclas Barud og Stig Bugge. 

Næste opgave for holdet er hjemmekampen på lørdag 25. oktober kl. 17.00 mod Lemvig-Thyborøn.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere