Vi er tilbage på sporet med sikker sejr over Ribe-Esbjerg HH

- 21/09/15
Vi er tilbage på sporet i Boxer Herreligaen. Efter to nederlag på udebane viste vi igen styrken hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor premieresejren over Skjern Håndbold blev fulgt op med en komfortabel sejr på 27-19 over Ribe-Esbjerg HH. Vi førte 12-7 ved pausen.

Fra 4-3 efter ni minutter skaffede vi os den første solide føring ved at øge til 7-3, og den føring blev udbygget til fem mål ved pausen. René Antonsen fik sæsondebut og comeback i midterforsvaret fra kampens start, og det var ikke til at se, at han havde været uden for med en skulderskade i fire uger. Han spillede en god kamp og scorede tre flotte mål mod sine tidligere holdkammerater.

Samtidig med solidt forsvarsspil leverede Andreas Palicka en stor kamp i målet, og i den anden ende af banen var der ikke mange redninger af gæsternes keeper. Gæsterne gav debut til store stærke Kasper Nielsen fra kampens start, men det forhindrede os ikke i at spille os igennem deres forsvar.

Efter pausen øgede vi hurtigt føringen til otte-ni mål, og vi fik den første 10-måls føring ved 22-12 efter 17 minutter i 2. halvleg.

Sejren var i sikkerhed, og i den sidste del af kampen blev der byttet mål samtidig med, at Jesper Jensen fik sendt alle spillere i kamp.

Næste opgave er hjemmekampen på lørdag kl. 17.10, hvor vi får besøg af de ubesejrede DM-favoritter fra Bjerringbro-Silkeborg. Kampen spilles i is-arenaen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere