Vi går til landskampspause med en dejlig sejr

- 20/10/18

I en flot kulisse sikrede vi os her til eftermiddag en vigtig sejr på 31-27 over TTH Holstebro efter pauseføring på 16-13, og efterårsferien slutter dermed på bedste vis.

Med sejren holder vi fast helt i toppen af Herre Håndbold Ligaen, hvor vi blot er et enkelt point efter de to førerhold, Bjerringbro-Silkeborg og GOG. Vi slutter dermed godt af inden landskampspausen, der venter den kommende uge.

Fra start bragte TTH sig hurtigt i front 0-2, og det var tydeligt, at der i dag skulle arbejdes hårdt for tingene – og det blev der. Der skulle ikke gå mange minutter, før det hele var lige igen, og vi langsomt kom i teten.

Vores islandske bagspiller Ómar var bl.a. flyvende fra start med tre scoringer på stribe tidligt i kampen, som han krydrede med et par kasser mere inden pausen samt nogle målgivende afleveringer.

Det var medvirkende til, at vi kunne gå til pause med en føring på 16-13 efter en fin første halvleg. En anden årsag hertil var Kristian Sæverås, der kom på mål i slutningen af første halvleg – og han leverede et fantom-indhop.

Gæsterne havde ualmindeligt svært ved at passere ham, og han var undervejs oppe at have en redningsprocent på svimlende 73%. Kristians forrygende entré var medvirkende til, at vi holdt fast i en stabil føring i første halvdel af anden halvleg.

TTH slap dog aldrig helt grebet, og de kæmpede sig tilbage til kun at være nede med en enkelt scoring. Da det hele skulle afgøres i slutminutterne, strammede vi dog grebet om kampen. Vi kunne derfor køre sejren hjem på 31-27 – en sejr, der ikke kom i fare i de døende minutter.

Kristian endte kampen på mere menneskelige 50%, mens Ómar førte an i angrebet med 8 scoringer og 6 assists undervejs. Oveni dette var det en forrygende samlet holdindsats, der banede vejen for dagens vigtige sejr, hvor alle mand var fast besluttet på at gå til landskampspause med to friske point i bagagen.

Dagens sejr kom i land i en flot kulisse, hvor mere end 4.000 tilskuere hjalp os på vej mod to vigtige point. Der venter nu to ugers ligapause, inden vi igen skal i kamp, når vi tager turen til Ringsted 3. november.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 8, Janus Smarason 4, Andreas Holst 4, Mark Strandgaard 3, Henrik Møllgaard 3, Magnus Saugstrup 3, Frederik Bech 2, Tobias Ellebæk 2, Jesper Meinby 2. 

Målscorere for TTH Holstebro:
Magnus Bramming 5, Jonas Porup 5, Viktor Östlund 4, Peter Balling 4, Kay Smits 3, Kasper Kildelund 2, Lars Mousing 2, Jonathan Würtz 1, Niels Lindholt 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
TTH Holstebro: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Jakob Falkenberg Hansen og Daniel Stentoft Møller.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.110. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere