Vi gjorde det igen: AG København sendt hjem med nederlag

- 08/02/12
Helt, helt forrygende. Vi gjorde det igen. I oktober besejrede vi AG København på egen bane som det første danske hold, og foran 4.217 fantatiske tilskuere gentog Robert Hedins tropper sejren. 26-24 lød cifrene efter føring på 13-8 ved pausen.

Uden en skadet Ole Erevik. Uden en syg Johan Jakobsson. Så tog andre bare over. Ikke mindst keeper Søren Pedersen, der leverede en fantastisk indsats i 1. halvleg med en redningsprocent på 68, og da det spidsede til mod slutningen af kampen, fik han igen en afgørende rolle med redninger på de rigtige tidspunkter.

Vi kom foran 1-o, men bagud 3-1, og efter syv minutter udlignede Kjelling til 3-3 i en periode, hvor Søren P. var helt fremragende spillende. Der stod Aalborg Håndbold på de sidste 53 minutteer med en føring på 13-8 ved pausen. Alle mand bød ind, og selv om der blev trukket hårde veksler på de samme spillere, så blev de bare ved. Møllgaard, Kjelling, Larholm, Bagersted, Lennartsson og Tvedten spillede hele kampen - Lennartsson ertstatet i få minutter af Martin Larsen.

Der gik bange anelser gennem alle efter 13 minutters spil i 2. halvleg, da AG hentede tre mål i overtal ved 18-17, men vi kom igen. 19-17 og 21.18. Skiftende føringer på to og tre mål, og med mange udvisninger til begge sider i de sidste minutter af kampen, hvor der blev fightet og fighet.

Sejren bringer os et hop op i tabellen, og forude venter i de kommende uger vanskelige kampe mod Team Tvis Holstebro ude og KIF Kolding hjemme lørdag 25. februar kl. 17.00. Husk allerede nu at bestille billet på www.aalborghaandbold.dkTilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere