Vidste du om Aalborg Håndbold og Team Tvis Holstebro

- 04/10/11


- at Team Tvis Holstebro aldrig har vundet i Gigantium Arena, men derimod enkelte gange i Aalborg Stadionhal. Vestjydernes seneste sejr i Aalborg var i efteråret 2008, da holdet vandt pokal-kvartfinalen i Aalborg Stadionhal og senere i sæsonen hjemførte pokaltitlen med finalesejr over GOG og efterfølgende bronzemedaljer i ligaen.

- at der på Holstebro-holdet er tre tidligere Aalborg-spillere, nemlig højre backen Mads Christiansen, højre fløjen Patrick Wiesmach, der i øjeblikket er holdets topscorer, og venstre backen Heino Holm Knudsen, der primært benyttes i forsvaret i denne sæson.

- at Aalborg Håndbolds nye stregspiller, Olexandr Shevelev, der kommer fra Ukraine, scorede sit første mål i den rød-hvide dragt, da han i første halvlegs sidste minut øgede til 14-11 i kampen mod Skive fH i lørdags.

- at to tidligere holdkammerater fra sidste sæson i KIF Kolding, målvogterne Ole Erevik og Anders Petersen, mødes i direkte duel i dagens kamp. Ole Erevik i Aalborg-målet og Anders Petersen i Team Tvis Holstebro-målet.

- at Team Tvis Holstebro, der p.t. har spillet en kamp færre end Aalborg Håndbold, er kommet godt fra start i denne sæson med sejre over Århus,  Viborg, Skjern og Lemvig - og nederlag på hjemmebane til AG København. Holdet har ud over Mads Christiansen og Anders Petersen fået tilgang af playmakeren Jacob Green fra AG København.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere