Vigtig pokalkamp lørdag i Thisted: Altid en udfordring

- 08/09/16
Der er et snert af lokalopgør over kampene mod Mors-Thy Håndbold. Lørdag kl. 15.00 står vi over for holdet fra ”Bette Balkan”  i en meget vigtig pokalkamp for begge hold, når vi mødes i Thy Hallerne i Thisted.  Det gælder 1/8-finalen i Santander Cup.
 
Begge hold har spillet en række testkampe, og mens vi sluttede med kampen mod Randers i fredags, pudsede Jan Paulsens tropper formen af en sidste kamp i tirsdags mod TTH Holstebro. En kamp, som Holstebro vandt 24-23.
 
- Det er altid svært at forudsige, hvor holdene står i sæsonens første kamp, og da kampen er meget vigtig for begge klubber, så kan spillet også blive præget af dens store betydning. Det er en sæsonens målsætninger for os at komme i Final4, så vi skal vinde på lørdag, men vi har stor respekt for Mors-Thy Håndbold og ved, at det bliver en vanskelig kamp, siger cheftræner Aron Kristjansson.
 
Mors-Thy Håndbold har flere nye spillere på holdet i denne sæson. Den stærke keeper, Kasper Larsen, er skiftet fra Bjerringbro-Silkeborg, playmaker Nicolei Jensen fra Skive fH, højre backen Marcus Dahlin fra Kristianstad i Sverige, højre fløjen Lasse Justesen fra HC Midtjylland, venstre backen Jens Chr. Brauner fra Team Vesthimmerland og venstre backen Janos Stranigg fra Ungarn.
 
Kampen spilles lørdag kl. 15.00 og dømmes af Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere