Vigtig pokalkamp på udebane mod Odder Håndbold i aften

- 25/08/15
Odder Håndbold fra 1. division er modstanderen kl. 19.00 i aften i Hou Hallen ved Odder, når vi spiller 1/8-finalen i Santander Cup, som Landspokalturneringen nu hedder.

- Et af sæsonens mål er at komme i Final4, så det er en kamp, der skal vindes. Vi ved, at Odder kommer med stor spillelyst, højt tempo og lurer på enhver kontrachance, så vi har stor respekt for dem. Vi skal op på det niveau, vi var ved Jutlander Bank Cup for godt en uge siden, for vi skal videre i pokalen, siger cheftræner Jesper Jensen.

Cheftræneren må de kommende uger se bort fra stregspilleren René Antonsen, der beskadigede den ene skulder i den første kamp i turneringen i Norge i weekenden. En scanning har vist, at han har forstrakt et ledbånd i skulderen og må holde en pause på tre-fire uger.

Det betyder, at lejeaftalen med Magnus Saugstrup til Team Vesthimmerland annulleres, inden den træder i kraft, så han er med på holdet i aften mod Odder Håndbold.

Odder Håndbold rykkede ud af ligaen sidste sæson, og siden har Mads Brandt overtaget træner-jobbet efter Morten Secher. 11 spillere fra sidste sæsons hold er væk og ni nye er kommet til. Målmanden Morten Dueholm er fortsat en sikker sidste skanse og Casper Søgaard Larsen har fortsat posten på venstre back/playmaker, som han deler med Ronnie Mathiesen, der er kommet fra Ribe-Esbjerg. Mike Paulsen er ny fra SønderjyskE, og den tidligere GOGer, højre backen Mads Bruus, er tilbage efter et ophold i Drammen i Norge.

Kampen spilles kl. 19.00 i Hou Hallen og dømmes af Malene Lythje og Hans Henrik Staal.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere