​Vigtig sejr i VELUX EHF Champions League

- 24/09/17

Sæsonens første hjemmekamp i VELUX EHF Champions League endte med en vigtig hjemmesejr på 32-30 over RK Celje Pivovarna Lasko.

Det startede ellers ikke så godt, og vi kom forholdsvist hurtigt bagud 4-8. Aron forlangte timeout, og vi fik efterfølgende lidt bedre styr på spillet og kæmpede os langsomt tilbage. Til slut i halvlegen fik vi kontakt, og vi kunne endda gå til pause foran 15-13.

Efter halvlegen scorede slovenerne tre på stribe og kom derfor foran med én. Det var dog også deres eneste føring i anden halvleg, og efterfølgende var vi hele tiden et lille skridt foran. Dette var til trods for en storspillende Ziga Mlakar fra RK Celje, der scorede ikke færre end 14 mål.  

Det var da også tæt helt til slut, og først med en scoring i sidste minut til 32-30 af en af kampens helt store spillere, Jesper Meinby, var sejren sikker. Han spillede en rigtig flot kamp, og i lange perioder bandt han angrebsspillet fint sammen med Smarason og Ellebæk i bagkæden. Derudover var Wiesmach igen i målhumør, og han blev i dag topscorer med otte fuldtræffere.

Jutlander Bank Arena var ligeledes i topform i dag, og de fremmødte tilskuere hjalp holdet godt på vej mod sejren med en fantastisk opbakning. Nu venter THW Kiel på udebane i Champions League allerede onsdag, mens næste hjemmekamp er mod HC Midtjylland onsdag 4. oktober – køb billet til kampen her.
 

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Patrick Wiesmach 8, Jesper Meinby 6, Buster Juul 5, Tobias Ellebæk 4, Andreas Holst 3, Magnus Saugstrup 2, Janus Smarason 2, Sebastian Barthold 1, Simon Hald 1.

Målscorere for RK Celje Pivovarna Lasko:
Ziga Mlakar 14, Gal Marguc 4, Tilen Kodrin 4, Borut Mackovsek 3, Luka Mitrovic 3, Matic Suholeznik 1, Kristian Beciri 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min
RK Celje Pivovarna Lasko: 6 x 2 min.  

Dagens dommere var schweiziske Arthur Brunner og Morad Salah.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena 3.357. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere