Vigtig sejr på 29-27 i Kolding

- 09/04/17
Med en sejr på 29-27 over KIF Kolding København i en meget tæt kamp fik vi en ønskestart i slutspillet, hvor vi nu fører puljen med fire point, mens GOG har to point, Skjern Håndbold ét point og KIF Koldig København er sidst uden point. 

Det var tydeligt at se, at kampen var en af hjemmeholdets sidste chancer for at spille sig ind i slutspillet for alvor. Intensiteten var høj, dramaet var der med mange infights og udvisninger lige fra starten. Da stillingen var lige helt til sidst, blev det en dramatisk afslutning, hvor vi viste den mentale styrke og fightervilje, der har givet førstepladsen i grundspillet. 

1. halvleg var helt lige, og bortset fra vores føring på 2-0, var ingen af holdene foran med mere end et mål frem til pausestillingen 13-13. Aggefors - på årets hold i 888ligaen - stod stærkt, og Wiesmach førte an i angrebet, ofte på gode assists fra netop Aggefors. 

Vi fik en dårlig start på 2. halvleg med flere tekniske fejl og stor ubeslutsomhed. Via 16-14 kom hjemmeholdet foran 19-16 efter otte minutter. Vi fik igen Arnor Atlason på banen, og med sin store rutine fik han sat spillet op. Sander Sagosen steppede op efter en dårlig 1. halvleg, og Wiesmach var igen stærk i kontraspillet. 

Fra 22-22 med 13 minutter igen vi vi i front med to eller tre mål, men ved hjælp af bl.a. flere gode redninger af Aggefors undgik vi udligningen. Det blev helt tæt til sidst, men da Sander Sagosen scorede til 29-27 med kort tid igen, kunne jubelen bryde løs. 

Næste kamp i slutspillet er i Jutlander Bank Arena på søndag kl. 20.00, hvor vi møder
GOG. 

Forinden venter en udekamp i Santander Cup mod det nyoprykkede 1. divisionshold fra Stoholm IF.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere