Vinder af turneringen i Norge efter 27-21 over NEXE fra Kroatien

- 21/08/16
Vi sluttede turneringen i Kragerø i Norge med en flot kamp og en sejr på 27-21 over NEXE fra Kroatien, der sidste sæson blev nummer to i den hjemlige turnering.

Sejren betød, at vi blev samlet vinder af turneringen i Norge på bedre målscore end TTH Holstebro, der tabte med otte mål til kroaterne.

Vi grundlagde sejren over NEXE allerede i 1. halvleg, som vi vandt med 13-9. Vi dækkede godt op, spillede godt i angrebet, og Søren Westphal stod stærkt i målet.

Vi fortsatte de gode takter efter pausen og sluttede med sikker sejr på seks mål. Ikke færre end 10 markspillere kom på måltavlen, og målscorerne var:

Patrick Wiesmach 5, Martin Larsen 5, Sander Sagosen 4, Buster Juul 3, Simon Hald 3, Arnor Atlason 2, Tobias Ellebæk 2, Magnus Saugstrup 1, Stefan Sigurmannsson 1 og Christian Jensen 1.

Næste testkamp er på udebane på onsdag i Silkeborg, hvor vi møder de danske mestre, Bjerringbro-Silkeborg.

Og så er det på fredag, vi byder på Jutlander Bank Cup, hvor du for første gang i denne sæson kan se holdet i aktion i Jutlander Bank Arena. Her vi møder igen Bjerringbro-Silkeborg og det svenske hold, Redbergslids IK.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere