Westphal forrygende i sikker sejr på 26-20 over GOG

- 19/09/14
Søren Westphal var forrygende i målet med 19 redninger, og angrebsspillet noget af det bedste i denne sæson, da GOG blev besejret foran 3.311 tilskuere i Gigantium. Vi er fortsat ubesejret i ligaen efter fem kampe.  

Sejren over GOG var så sikker, at Jesper Jensen fornuftigt fik hele bænken i kamp, så der blev plads til pauser til de spillere, der normalt spiller det meste af tiden.

De to hold fulgtes ad til 6-6 efter 14 minutters spil,  hvorefter vi kom i front og blev der resten af kampen. Vi førte 12-8 og havde kurs mod mere, men dommernes slingre-kurs i den sidste del af halvlegen kostede os et par mål.

Jesper Jensens tropper satte trumf på fra 2. halvlegs start og bragte sig foran 20-13 efter 12 minutter. Så var kampen reelt afgjort, og vi holdt føringen på fire-seks mål resten af kampen.

Ud over en pragtkamp af Westphal viste 100 kamps jubilaren Niclas Barud flot spil med fire mål, og Håvard Tvedten var sikkerheden selv fra fløjen. Bagspillet flød flot i perioder med Sander Sagosen, Isa Guardiola og Morten Slundt, og der blev holdt et pres, der gav plads både på stregen og på fløjene.

Næste udfordring for holdet er på onsdag i Aarhus mod formstærke Århus Håndbold.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere