Wiesmach: DM-finale i en rød trøje !!

- 08/05/17
Højre fløjen Patrick Wiesmach, 27 år, blev i sidste uge kåret som månedens spiller i 888ligaen. Mange afslutninger og mange mål i et flot slutspil. Nu retter han blikket mod første semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg onsdag 10. maj kl. 20.30 i Jutlander Bank Arena.

- På det personlige plan satser jeg hårdt på revanche, fordi jeg sidste sæson var med til at tabe DM-finalen mod BSV, da jeg spillede for Team Tvis Holstebro. Nu vil jeg i DM-finalen i en rød Aalborg Håndbold-trøje, og vi skal tage første stik ved at vinde på hjemmebane på onsdag. Det vil lægge pres på dem før kampen i Silkeborg på lørdag, siger Patrick Wiesmach.

-Vi har spillet godt og stabilt i grundspillet, men en enkelt dårlig halvleg på hjemmebane mod GOG skabte lidt usikkerhed hos os selv. Jeg synes, vi kom godt igen i de to sidste kampe mod KIF Kolding København og Skjern, så vi står godt rustet. BSV har et hold med mange rutinerede spillere, men vi har vundet over dem begge gange i grundspillet, og med et stort tryk fra tilskuerne i en fyldt Jutlander Bank Arena,  tror jeg på en sejr på onsdag.

På den private front har Wiesmach også noget at indhente, idet kæresten, Mia Biltoft, der spiller i tyske Bietigheim, i sidste uge vandt det tyske mesterskab.

Det er fortsat muligt at købe billetter til kampen på www.aalborghaandbold.dk, ligesom du kan bestille spisning i Carlsberg Cafeen - også på www.aalborghaandbold.dk. Bestilling på spisning skal ske senest 48 timer før kampstart - altså mandag kl. 20.30.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere