​’Den røde mur’ er på plads i Århus

- 28/03/19

På lørdag kl. 15.00 fløjtes der til start i Århus, når grundspillets næstsidste kamp går i gang – og det bliver med massiv opbakning i ryggen til vores drenge, når cirka 400 Aalborg-tilhængere vil være på plads i Ceres Arena.

Kampens vigtighed er ikke til at tage fejl af. Med en sejr kan vi generobre førstepladsen og spille matchbolden over i egne hænder inden sidste spillerunde i grundspillet.

Vigtigheden har altså også været medvirkende til at få mange nordjyder til at drage sydpå i weekenden. Vi kan således se frem til en opbakning i smilets by, der kan måle sig med den, vi fik i Herning til Final4 for to weekender siden.

Lørdagens modstander er en af de øvrige Final4-deltagere i form af Århus Håndbold. Marginaler gjorde, at de sluttede sidst til Final4, da begge deres kampe først blev afgjort efter 60 minutters ordinær tid.

Efter længe at have hængt på helt i toppen i ligaen har de ramt ind i et formdyk, der gør, at de nu er placeret som nummer 7.

De har dog i lang tid været sikret en slutspilsplads, og lørdagens hjemmehold vil uden tvivl gå benhårdt efter at komme tilbage på rette spor med en sejr i deres sidste hjemmekamp, inden slutspillet starter.

Mens aarhusianerne er låst fast på en 7. plads, så har vi alt at spille for inden de to sidste runder. GOG er i øjeblikket et point foran os i tabellen, men de har samtidigt også spillet en kamp mere.

Det betyder, at vi selv kan afgøre vores skæbne og sikre os førstepladsen i Herre Håndbold Ligaens grundspil – men det kræver en sejr lørdag!

Betydningen af lørdagens kamp er derfor klokkeklar – det er kun en sejr, der tæller. Den er vi klar til at gå efter med næb og klør, og vi ser frem til endnu engang at få ’den røde mur’ med på tur.

Der er kampstart kl. 15.00 lørdag, og er du ikke en af de cirka 400, der tager turen til Århus, kan du i stedet følge kampen spil for spil på tophaandbold.dk.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere