Aalborg Håndbold og hummel indgår historisk aftale

- 24/11/21
Aftalen mellem Aalborg Håndbold og hummel er forlænget frem til 2027, og de to parter udvider samarbejdet i en historisk aftale, der er banebrydende inden for håndboldverdenen.

Siden 2015 har vi spillet i tøj fra hummel. Det traditionsrige og gode samarbejde fortsætter nu, mens der samtidigt bliver lagt adskillige lag på med den nye aftale – og det er noget, der glæder direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.

- Vi har haft et tæt og velfungerende samarbejde i adskillige år, og jeg er utrolig glad for, at Aalborg Håndbold og hummel fortsat skal gå hånd i hånd. Vi har udviklet os meget som klub, siden samarbejdet startede tilbage i 2015, men vi føler stadig, at vi har et stort uudnyttet potentiale på dette område. Derfor glæder det mig, at hummel med den nye aftale bygger oven på det i forvejen gode samarbejde ved indgåelsen af en historisk stor og omfattende aftale - både økonomisk såvel som udviklingsmæssigt, som i sidste ende skal være til glæde for vores mange fantastiske fans, siger Jan Larsen.

Som en del af den nye aftale overtager hummel webshoppen, og det danske sportsbrand vil derfor fra sæsonen 2022/2023 stå for online-salget af Aalborg Håndbolds merchandise produkter såsom vores spillertrøjer mm. Det kommer til at bero på et tæt samarbejde mellem de to parter, der ønsker at skabe yderligere udvikling og vækst på området – og det er noget adm. Direktør i hummel, Allan Vad Nielsen, ser frem til.

- Vi er utrolig glade for vores stærke samarbejde med Aalborg Håndbold, hvor vi igennem mange år har været med på en spændende rejse. Her har vi på tætteste hold fulgt med i klubbens voksende ambitioner og ikke mindst den øgede interesse, der er opstået for klubben både på og uden for banen. Derfor er vi også stolte over, at vi forbliver en tæt samarbejdspartner i de kommende seks år. Der er ingen tvivl om, at vi har store forventninger til den nye aftale, hvor Aalborg Håndbold bliver vores flagskib inden for håndboldverdenen. Og med overtagelsen af klubbens webshop samt andre spændende tiltag i støbeskeen er vi overbeviste om, at vi i fællesskab kan styrke den kommercielle værdi og på den måde blive en endnu stærkere medspiller, udtaler Allan Vad Nielsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere