Tvedten testes fredag og søndag før Århus-kamp

- 22/11/12
Træningerne fredag og søndag bliver afgørende for, om venstrefløjen Håvard Tvedten kommer i kamp mandag kl. 19.30 i Gigantium mod Århus Håndbold.

Efter en række behandlinger hos Arkadens Fysioterapi & Sundhedscenter i ugens løb  vurderer cheftræner Nikolaj Jacobsen mulighederne:

- Håvard har trænet alternativt i ugens løb - primært med svømning, og så tester vi ham til træning fredag og søndag, siger Nikolaj Jacobsen. Vi må se, hvorledes foden reagerer, når han træner igennem.

Håvard Tvedten kom til skade med foden i en landskamp for Norge for nogle uger siden og har ikke spillet eller trænet siden. I kampen i Ribe-Esbjerg var han kun  på banen for at skyde straffekast,  og mod Skanderborg var han ikke på holdkortet. Her fik vi for øvrigt heller ingen straffekast.

Anfører Jacob Bagersted, der blev knæ-skadet i kampen mod Nordsjælland 19. oktober, følger sin daglige genoptræning hos fysioterapeut Mads Rytter, Arkadens Fysioterapi & Sundhedscenter og gør hele tiden de planmæssige fremskridt.

- Planen er fortsat, at Jacob skal være klar til at spille Final4 i den første weekend af februar, og den plan holder vi fast i, siger Mads Rytter.

Højrebacken Martin Larsen, der har ødelagt det forreste korsbånd i venstre knæ - ligeledes i kampen mod Nordsjælland, er kommet godt over operationen og er begyndt at kunne bevæge sig rundt ved hjælp af krykker, og det går efter planen, oplyser Arkadens Fysioterapi & Sundhedscenter.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere