​10 spillere med i VM-bruttotrup

- 15/12/20

Hele 10 af vores spillere er med i kampen om en plads til den kommende VM-slutrunde, som afvikles i Egypten fra den 14.-31. januar 2021.

I den danske bruttotrup indgår i alt 35 spillere. Vores tre stregspillere i form af Magnus Saugstrup, René Antonsen og Benjamin Jakobsen er alle en del af truppen, mens Henrik Møllgaard, Nikolaj Læsø og Buster Juul ligeledes er blandt de 35 navne.

Derudover er der yderligere seks spillere, som tidligere har spillet i Aalborg Håndbold. Det drejer sig om Jannick Green, Henrik Toft Hansen, Martin Larsen, Mads Mensah, Patrick Wiesmach og Simon Hald.

12 af spillerne har altså enten spillet eller spiller i Aalborg Håndbold, og de udgår således mere end en tredjedel af den 35-mands store bruttotrup.

Det svenske landshold har ligeledes sat navne på 35 spillere til deres bruttotrup, og det er med alle vores fire svenskere i blandt (Mikael Aggefors, Jonas Samuelsson, Felix Claar og Lukas Sandell).

Inden slutrunden vil de respektive håndboldforbund udtage de endelige 20-mands trupper til Verdensmesterskaberne.

Vores norske islæt i Aalborg Håndbold, Sebastian Barthold, er desuden udtaget til det norske B-landshold, som samles fra 1.-9. januar. De skal henholdsvis 5. og 8. januar spille to EM-kvalifikationskampe med Hviderusland.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere