3.500 har allerede købt billet til IntersportFinal4

- 23/12/12
Billetsalget til sæsonens helt store pokaloplevelse, Intersport Final4 i NRGi Arena i Aarhus 2.-3. februar, er i fuld gang. Og der er optræk til den helt store håndboldfest. Ikke færre end 3.500 tilskuere har allerede købt billet til en af dagene eller begge dage.

Der er meget stor interesse for billetterne til Final4, og det er ikke overraskende de bedste pladser, der sølges først, og mange vælger at købe dobbelt-billet gældende til begge dage. 

- Vi mangler fortsat en runde i ligaen, og i januar bliver der fuld fokus på herrehåndbolden med VM i Spanien, hvor mange af spillerne på holdene til Final4 er med. Final4 bliver første ljelighed til at gense spillerne i aktion efter VM, siger direktør Jan Larsen.

- Samtidig forventer vi tre intense pokaldramaer i Aarhus med de to semifinaler lørdag og finalen søndag. Det er også lykkedes at få den populære sanger, Joey Moe, til at underholde, så jeg er sikker på, at det bliver en kanon håndbold-fest i Aarhus, siger Jan Larsen. 

Hvis du ikke allerede har købt billet, kan du gøre det på www.final4.dk eller på www.billetnet.dk

Programmet er således: 

Lørdag 2. februar:  

Kl. 14.15: Skanderborg Håndbold - Århus Håndbold
Kl. 16.15: Aalborg Håndbold - Skjern Håndbold

Søndag 3. februar 

Kl. 16.15: Finale mellem de vindere. 

For at skabe ekstra fest i NRGi Arena i Aarhus får hver af de fire deltagende klubber deres eget hjørne, hvor de fleste af deres tilskuere sidder, og hvor der bliver masser af aktiviteter omkring Aalborg Håndbold med boder m.v., så de mange tilrejsende fans kan varme op til kampene. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere