3.500 klar til ny håndboldfest i Gigantium på søndag

- 21/11/13
Minimum ca. 3.500 tilskuere forventes på plads, når vi igen byder til håndboldfest i Gigantium søndag kl. 15.00 - med kampen i Champions League mod Drott Halmstad.

- En fantastisk opbakning, som vi får brug for på søndag, så vi kan følge op på sejren fra Halmstad og sikre os yderligere to point i Champions League. En sejr vil betyde, at vi både kan puste Flensburg-Handewitt i nakken på andenpladsen og komme et skridt nærmere vished for deltagelse i 1/8-finalen, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen - med udsigt til et brag af en kamp mod SG Flensburg-Handewitt søndag 1. december i Gigantium.

Mens vi sikrede os yderligere to point i ligaen i aftes ved at vinde 28-23 over Ribe-Esbjerg, måtte Drott nøjes med 29-29 mod det absolutte bundhold i elit-serien, nyoprykkede Limbo. Drotts højre back, Magnus Persson, var igen holdets topscorer med ni mål. Det var Rimbos første point i 12 kampe.

- Kampen på søndag er Drotts sidste chance for at komme blandt de fire bedste hold i puljen, så de vil kæmpe med næb og kløer, og vi skal være 100 procent fokuserede, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

Kampen på søndag i Gigantium får græske dommere, Michaelis Tzaferopoulos og Andreas Bethmann, mens Gunnar K. Gunnarsson, Island, er EHF-delegeret.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere