3.700 har sikret sig billet til kampen mod Mors-Thy fredag

- 10/12/15
Der er stor interesse for lokalbraget mod Mors-Thy Håndbold fredag kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena, og på nuværende tidspunkt har 3.700 sikret sig billet til kampen.

Der er altid garanti for god underholdning og tætte kampe, når de to hold mødes, og vi har revanche til gode for nederlaget på 29-25 i Thisted i begyndelsen af september.

- Det er nu skuden skal vendes. Det er absolut ikke hverdagskost for os at tabe tre hjemmekampe i træk i ligaen, og det er hårdt påkrævet med en sejr over Mors-Thy Håndbold, så vi kan komme på ret kurs igen. Det ved vi alle. Jutlander Bank Arena skal være en bastion for os. Det kræver, at vi viser bedre spil over alle 60 minutter og kommer tilbage på vinderkurs, siger direktør Jan Larsen.

Den 29-årige playmaker Chris Jørgensen er stødt til truppen i denne uge og er klar til debut på fredag.

- Jeg glæder mig til at komme i kamp i den røde trøje foran det store hjemmepublikum. Vi har haft nogle gode træninger i ugens løb, og jeg tror, at jeg hurtigt kan falde ind i spillet, siger Chris Jørgensen.

Kampen dømmes af Thomas K. Nielsen og Michael Søegaard.

Du kan endnu nå at sikre dig billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk, ligesom du kan varme op sammen med flere hundrede andre i Carlsberg Cafeen før kampen med julefrokost. Besetilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere