4.000 tilskuere igen klar til top-braget mod KIF Kolding København

- 06/12/13
4.000 tilskuere er allerede klar til mødet med Boldsen, Jørgensen, Hvidt, Spellerberg, Laen og Karlsson lørdag kl. 17.10 i Gigantium. Vi står ansigt til ansigt med ligaens førerhold fra KIF Kolding København, og du kan endnu nå at sikre dig billet her via hjemmesiden eller ved at købe ved billethuset i foyeren i Gigantium op til kampen.

KIF Kolding København har ligesom os været igennem et hårdt program i både Champions League og den hjemlige liga og har klaret det flot - bortset fra en svipser i Portugal sidste weekend.

Vi har revanche til gode for nederlaget til vice-mestrene i sæsonåbningen 31. august i Brøndby-Hallen. Resultatet blev 22-21 efter en kamp, der især huskes for Kasper Hvidts glidende tackling af Martin Larsen uden for mål-feltet.

Vi skal op på samme høje niveau som i kampene mod Skjern Håndbold og SG Flensburg-Handewitt. Det bliver igen en hård fysisk duel, hvor vi skal stække stærkt spillende Spellerberg, Lasse Andersson og Lukas Karlsson, forhindre deres kontraer på fløjene og med i midten med Torsten Laen. Endelig bliver målmandsduellen ret afgørende - igen - igen.

Kampen fløjtes op lørdag kl. 17.10 af dommerne Henrik Mortensen og Leif Poulsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere