5.000 så håndbold i verdensklasse

- 25/08/17
Ud over at genvinde det franske mesterskab har Sander Sagosen og co. kun ét mål i denne sæson, og det er at vinde Champions League. Der er mange stærke europæiske tophold om buddet, men Paris SG viste håndbold i verdensklasse foran 5.000 tilskuere i en totalt udsolgt Jutlander Bank Arena. Paris vandt 35-25 efter føring på 19-12 ved pausen.

Nu er det ikke Aalborg Håndbold, der skal true dem i CL, for der er klasseforskel, men alligevel viste vi i glimt godt spil mod et hold, som har en utrolig styrke i begge ender af banen. Købt ind og sammensat for at opnå det, der kiksede i CL-finalen i juni.  Når Mikkel Hansen, Sander Sagosen, Remili,Karabatic og Stepancic ruller sig ud, sidder spillet bare lige i skabet. De kommer med en enorm fysik og en timing, så det er en nydelse at se på.

Kun i en periode i midten af 2. halvleg fik vi tacklet igennem i forsvaret, Søren Pedersen fik redninger i målet, og i angrebet var der tempo på, så vi også kom til gode chancer og udnyttede dem.

Vi var uden Martin Larsen, der blev sparet for at pleje en mindre skade.

Målscorere for Aalborg Håndbold: Arnor Atlason 4, Jesper Meiby 3, Buster Juul 3 (1), Tobias Ellebæk 2, Lovro Jotic 2, Rene Antonsen 2, Janus Smarason 1, Patrick Wiesmach 1, Jacob Hessellund 1 og Magnus Saugstrup 1.

Målscorere for Paris Saint-Germain: Mikkel Hansen 7 (3), Luka Stepancic 4, Adama Keita 4, Sander Sagosen 4, Luka Karabatic 4, Luc Abalo 3, Nikola Karabatic 3, Uwe Gensheimer 2 (1), Henrik Møllgaard 2 og Nedim Remili 1.

Søndag 15. oktober kl. 16.50 er Paris SG tilbage i Jutlander Bank Arena i VELUX EHF Champions League. Billetsalget til den kamp åbner mandag 4. september kl. 10.00.

Kampen mod Paris var vores sidste testkamp. På tirsdag gælder det Super Cup mod Skjern Håndbold i Roskilde. Kampen kan ses  kl. 20.30 på TV 2 Sport.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere