6 kr. for tophåndbold lørdag i Jutlander Bank Arena

- 15/12/16
Aalborg Håndbold fylder seks år, og der bliver noget af en fest, når mellem 3.500 og 4.000  kommer til fødelsdag lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena til kampen mod Skanderborg Håndbold. 

Du kan fortsat nå at sikre dig billet. Hver billet koster kun seks kroner i dagens festlige anledning, og billetten købes her via hjemmesiden. 

Vi skal forsvare førstepladsen med en sejr over Skanderborg Håndbold, der kommer med ligatopscorer Kasper Irming i spidsen. 

Da vi mødtes i Skanderborg for ca. tre måneder siden, vandt vi forholdsvist sikkert, men Skanderborg er altid en farlig modstander, der især er kendt for godt kontraspil, når målmand Kristoffer Laursen brillerer i målet. Kasper Irming er flittigt skydende, og han har for nyligt fået en ny skydende makker i angrebet i skikkelse af venstre backen Rasmus Porup, der er skiftet fra HC Midtjylland. Morten Kirk Olesen er den hurtige gennembrudsstærke spiller i bagkæden, og på stregen Frederik Ladefoged og Jeppe Krogh. 

Skanderborg er p.t. placeret på 12. pladsen med otte point, mens vi har 24 point på førstepladsen. Østjyderne har dog spillet en kamp færre, da de skal ud i omkamp mod TTH Holstebro efter en protestsag. 

Vi skal følge op på de gode takter fra kampen i Aarhus i onsdags og være skarp i alle spillets faser i samtlige 60 minutter. Ellers kan vi godt få problemer mod de rapfodede fra 8660. 

Kampen dømmes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere