888ligaen starter igen

- 31/10/17

Efter 11 dages kamppause skal vi igen i aktion i morgen. Mors-Thy Håndbold venter i Thyhallerne, og der er kampstart kl. 19.30.

Landskampspausen er nu overstået, og morgendagens opgør er en kamp mellem to hold, der gik på pause med selvtillid i bagagen. Vi har vundet de seneste fire kampe i 888ligaen, mens Mors-Thy er oppe på tre ligasejre i træk.

Mors-Thy føres i angrebet an af den mere end to meter høje svenske bagspiller Marcus Dahlin, der ligger til helt fremme på topscorerlisten. I målet har de en yderst kompetent sidste skanse i skikkelse af Kasper Larsen, der er i færd med en rigtig flot sæson.

Begge hold er placeret på en delt tredjeplads med ti point, og der er derfor masser på spil i morgen, når vi skal forsøge at hænge på helt i toppen af tabellen. De senere indbyrdes opgør har vi haft godt styr på morgendagens modstander, og vi har således vundet de sidste fire møder.

Vi håber på en gentagelse og går benhårdt efter fem på stribe i morgen. Er du ikke på plads i Thyhallerne, kan du følge kampen spil for spil via tophaandbold.dk/aah.

Kampen starter kl. 19.30 og dømmes af Henrik Johnsen og Claus Adelgaard.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere