Aalborg Håndbold forlænger tre år med stortalentet Simon Hald

- 19/04/14
Aalborg Håndbold har indgået en ny tre-årig aftale med det 19-årige stortalent Simon Hald, så  parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2017.

Simon Hald, der er 2,03 meter høj og vejer 109 kilo, er en af klubbens egne spillere, der allerede har fået sit gennembrud på liga-holdet i denne sæson, hvor han bl.a.  har vist sine styrker i både forsvar og angreb  i kampene i Champions League mod HSV Hamburg. Han er p.t. noteret for 37 liga-kampe og var bl.a. med til at vinde DM i sidste sæson.

- Simon er fremtidens spiller. Han er gjort af det rigtige stof, og han er tiltænkt en central rolle på holdet i både forsvar og angreb i den kommende sæson.  Han har potentialet i sig til noget stort med sin  størrelse og fysik, ligesom han har de personlige egenskaber, der skal til for at blive en topspiller, siger direktør Jan Larsen, der forudser debut på A-landsholdet til Simon inden for få år.

Simon Hald kom på landsholdet første gang som 16-årig, og siden har han bl.a. været med til at vinde ungdoms-OL og VM for U 19-landshold sidste sommer. Han har desuden i flere år været anfører for landsholdet og blev kåret som turneringens  mest værdifulde spiller ved VM.

- Jeg glæder mig til udfordringerne og er glad for den tillid, klubben viser mig. Aalborg Håndbold er min klub, og jeg vil arbejde hårdt for at være med til at vinde flere titler til klubben. Vi får et rigtigt stærkt hold næste sæson, og med opbakningen fra landets største hjemmepublikum i Gigantium tegner det til en spændende sæson, siger Simon Hald.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere