Aalborg Håndbold forstærker sig med kroatisk landsholdsspiller

- 25/07/17
Aalborg Håndbold har sikret sig en to-årig kontrakt med den 22-årige kroatiske bagspiller Lovro Jotic, der kommer fra mesterklubben og Champions League-deltagerne Zagreb. 
 
Jotic, der kan spille både venstre back og playmaker, har spillet 10 A-landsholdskampe for Kroatien.
 
-Vi står foran en meget krævende sæson med mange kampe i 888ligaen, Santander Cup og Champions League og derfor har vi valgt at forstærke os med yderligere en bagspiller, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. Jotic er hurtig på fødderne og har et godt skud, så vi er sikker på, at han har nogle af de kvaliteter, vi har brug for. 
 
-Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold og ser frem til at prøve kræfter med den danske liga og naturligvis Champions League, siger Lovro Jotic. 
 
Jacob Hessellund fuldender truppen 

Aalborg Håndbold har desuden indgået en et-årig aftale med den 24-årige fløjspiller Jacob Hessellund, der tidligere har været med til at vinde U 18 DM for klubben. Han har senest spillet for Frederikshavn fI i 1. division. Jonas Jensen har til gengæld fået ophævet sin kontrakt og spiller nu for Aars HK.
 
-Med tilgangen af Jotic og Jacob er truppen nu på 17 spillere, og dermed har vi nu den trup, der skal klare opgaverne i den kommende sæson, siger direktør Jan Larsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere