Aalborg Håndbold møder nyoprykkede Skive FH i Aalestrup

- 03/08/11

Kamp mandag aften mod Haslum, hårde træninger tirsdag og onsdag - kamp igen torsdag kl. 18.30 i Aalestrup, kamp lørdag og søndag i Skjern.

Sæsonen nærmer sig med raske skridt for Aalborg Håndbolds liga-herrer. Kampen i Aalestrup-Hallen er første kamp i FTZ Cup - de såkaldte KFUM-mesterskaber, hvor der i år spilles efter knock out princippet. Ikke sådan, at et hold er helt ude, hvis en kamp tabes, for alle hold er sikret tre kampe torsdag til søndag - men muligheden for at vinde turneringen er væk i tilfælde af et nederlag.

Torsdagens modstander Skive er nyoprykker i ligaen. Kom fra baghjul efter en flot sæson og spillede sig op fra kvalifikationsspillet, der bl.a. betød, at Fredericia og HC Midtjylland ´røg ud.

Skibonitterne har valgt at fortsætte med samme stamme, som sikrede oprykningen, dog bl.a. suppleret af stregspilleren Christoffer Cichosz Mikkelsen, der har liga-erfaring fra Lemvig. En anden spiller med liga-erfaring er Morten Post, der tidligere har optrådt for Bjerringbro. Målet vogtes af et stort talent, Kristoffer Laursen og øvrige markante spillere er KIm Worsøe, Mark betzer, Andreas Nielsen og Jesper Czismadia.

Holdet træner af Kurt Nielsen, tidligere Team Tvis Holstebro, og tidligere U- landstræner og assistent på A-landsholdet.

Aalborg Håndbolds cheftræner Jakob Vestergaard stiller med samme trup som til kampen mod Haslum i mandags.

Efter kampen drager holdets to U 19-landsholdsspillere til VM i Argentina - og er først tilbage igen 22. august. Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere