Aalborg Håndbold sikrer sig et af landets største talenter

- 18/04/13
 Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften på en tre-årig kontrakt med det 19-årige stortalent, Nicolai Pedersen, der både kan spille venstre back og playmaker.
 
Nicolai Pedersen er netop fyldt 19 år. Han har i denne sæson spillet for Nordsjælland Håndbold og har i ungdomsårene spillet for Hillerød, FIF og GOG. Han er allerede noteret for 23 U19-landskampe og ikke færre end 92 mål. Som kun 17-årig var han med til at vinde VM for U 19 landshold og blev kåret til turneringens bedste spiller.

- Der er et utroligt potentiale i Nicolai Pedersen, der har store kvaliteter i både forsvar og angreb. Vi har fulgt ham i flere sæsoner og glæder os over, at han har valgt at fortsætte sin udvikling og  karriere hos os i de næste tre sæsoner, siger direktør Jan Larsen.

- Jeg kan næsten ikke vente på at komme i gang i Aalborg Håndbold, så meget glæder jeg mig. Der er mange dygtige spillere i forvejen og to dygtige trænere, ligesom det er en klub, der har de rigtige ambitioner om at være med i toppen. Jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig yderligere som håndboldsspiller ved at træne på højeste niveau hver dag og blive udfordret i kampene, siger Nicolai Pedersen.  
Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere