Aalborg Håndbold trækker i rødt og hvidt - og i PUMA

- 23/06/11
Aalborg Håndbold fortsætter med at spille i rødt og hvidt - røde spilletrøjer og hvide shorts - som den primære spilledragt.

Tøjmærket bliver PUMA, som Aalborg Håndbold, har indgået en tre-årig samarbejdsaftale med.

- Vi har ikke været i tvivl om, at vi skulle fortsætte med de røde og hvide farver. Det er Aalborgs farver, og det har også lige siden Aalborg HSHs tid været farverne for herrehåndbolden i Aalborg. Derfor er rød og hvid de to farver i vort nye logo og i spilletøjet, som vi præsenterer sidst i august.

- Jeg er glad for, at det er lykkedes for os at indgå en tre-årig aftale med PUMA. Vi kender PUMA som en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Gennem de senere år har PUMA udviklet sig til et trend-sættende mærke inden for både sportsudstyr og mere modepræget fritidstøj, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Sten Larsen, der er key account manager for Team Sport hos PUMA, lægger vægt på, at Aalborg Håndbold er en klub, der vil være med i toppen af ligaen og samtidig giver plads til de unge spillere i truppen.

- Interessen for herrehåndbolden er kraftigt stigende, og PUMA har satset på at udvikle helt nye produktlinier til håndboldsporten. Aalborg Håndbold giver os en perfekt platform for at præsentere vores produkter, da klubben har stor opbakning i hele Nordjylland samt national fokus via tv-kampe, siger Sten Larsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere