Aalborg Håndbolds spillere går til kunsten på lørdag i Friis

- 29/11/11
På lørdag 3. december kl. 11-12 går 10 af Aalborg Håndbolds spillere til kunsten i et projekt sammen med Friis i Aalborg, den lokale kunstner Lars Bonde og Galerie Wolfsen i Aalborg.

Lars Bonde er kunstneren bag den generelle udsmykning i Friis, og han har sammen med hver enkelt af de 10 spillere skabt et kunstværk, som spillerne lørdag kl. 11-12 giver deres egen signatur på forskellig vis.

Arrangementet foregår ved Kunstvæggen på plan 0 i Friis, og her kan du møde spillerne Kristian Kjelling, Håvard Tvedten, Jonas Larholm, Ole Erevik, Johan Jakobsson, Jan Lennartsson, Søren Pedersen, Olexandr Shevelev, Henrik Møllgaard  og Jacob Bagersted. Ud over at være kunstneriske er spillerne sikkert også klar med en autograf.

De 10 kunstværker udstilles herefter i Friis til og med uge 50, og samtidig sættes de på auktion på www.aalborghaandbold.dk, hvor alle har mulighed for at byde indtil en bestemt dato. De højst bydende på hvert kunstværk inviteres efterfølgende med til den endelige auktion, der finder sted ved sponsorarrangementet forud for hjemmekampen mod Bjerringbro-Silkeborg onsdag 21. december. Auktionen bliver ledet af galleri-ejer, Kent Wolfsen, Galerie Wolfsen.

Vi har i Aalborg Håndbold besluttet at donere halvdelen af indtægterne ved auktionen til børneafdelingen på Aalborg Sygehus, som får pengene overrakt af spillerne ved først givne lejlighed.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere