Aalborg-supportere bakker op i Brøndby-Hallen på lørdag

- 26/09/12

KIF Kolding melder nu tæt på udsolgt til lørdagens brag, når vi møder sydjyderne på deres nye hjemmebane, Brøndby-Hallen. 5.000 billetter er i omløb, og for mange af tilskuerne bliver det gensyn med de forhenværende AG København-spillere Kasper Hvidt, Joachim Boldsen og Lars Jørgensen - dog iklædt de hvide Kolding-trøjer med ærmer.

Vi giver DM-favoritterne kamp på banen, og på lægterne tager Aalborg Håndbold Support kampen op.

- Vi møder talstærkt op i Brøndby-Hallen på lørdag med 45 rød-hvide supportere, der tager bussen fra Aalborg for at bakke holdet op, siger Tina Østergaard, formand for Aalborg Håndbold Support. Det er en flot opbakning, at så mange tager med derover, og vi håber på en gentagelse af sejren fra sidst, vi spillede i Brøndby-Hallen. Vi glæder os til kampen og til at være med til at skabe en rigtig god stemning i hallen – og til at tage to point med hjem, så vi får den bedst mulige optakt til hjemmekampen mod Bjerringbro-Silkeborg på onsdag i Gigantium.

Aalborg Håndbold Support ydede en fantatisk opbakning, da vi sidste sæson vandt over AG København i Brøndby-Hallen - og det tåler en gentagelse.

Du kan altid læse mere om Aalborg Håndbold Support på www.aahs.dk - og får du lyst til at tage med til København, så kontakt support-klubben via hjememsiden for at høre, om der er en ledig plads i bussen og en ekstra billet eller to.

Er du ikke til stede i Brøndby-Hallen, kan du se kampen direkte på TV 2 kl. 17.10.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere