​Året der gik

- 22/12/20

Tirsdagens kamp mod SønderjyskE var den sidste i år, og det er derfor passende at se tilbage på året, der gik. Spillere og administrationen er nu gået på juleferie, og kontoret holder dermed lukket frem til mandag 4. januar.

2020 har været et specielt år på mange områder – særligt med tanke på corona-pandemien. Heldigvis har året også budt på flere sportslige højdepunkter, hvor vi bl.a. har kunnet fejre vores femte danske mesterskab og tredje Super Cup-titel.

- Det forgangne år har været noget helt særligt – på godt og ondt. Vi har fået to nye pokaler i skabet, og vi har senest haft en fantastisk halvsæson med store resultater i EHF Champions League, kvalifikation til Santander Final4, mens vi samtidigt igen er med helt i toppen af HTH Herreligaen, siger direktør Jan Larsen.

- I den anden grøft har corona-situationen også fyldt i 2020, og det har medført en udfordrende tid for os og vores samarbejdspartnere, sæsonkortholdere samt fans i det hele taget. Det har dog samtidigt bekræftet mig i én ting: Vi har en fantastisk opbakning! På trods af de særlige omstændigheder har vi gennem hele året oplevet en enorm støtte på alle parametre. Det vil jeg gerne sige tusind tak for, og det bringer stor optimisme i forhold til fremtiden for Aalborg Håndbold, slutter Jan Larsen.


Tilbage er blot at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul samt et godt nytår på vegne af alle i og omkring Aalborg Håndbold – vi ses i 2021, hvor vi forhåbentlig får mulighed for at dele flere store håndboldoplevelser sammen!
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere