Året slutter med et brag i Jutlander Bank Arena

- 12/12/18

 

På fredag inviterer vi indenfor til årets sidste hjemmekamp, når Ribe-Esbjerg HH kommer på besøg med kampstart kl. 19.30. I forbindelse med kampen fejrer vi klubbens 8 års fødselsdag, og der er således lagt i kakkelovnen til et kæmpe brag at slutte året på.

Masser af folk på lægterne, fødselsdagsfest og en førsteplads på spil – det er ingredienserne til fredagens brag, hvor Jutlander Bank Arena uden tvivl vil komme tæt på kogepunktet.

Det er næstsidste ligakamp inden vinterpausen, og vi er i øjeblikket et point foran GOG på andenpladsen. Vi går benhårdt efter at overvintre på ligaens førsteplads, og en sejr fredag vil være et yderst vigtigt skridt i den retning.

Mens vi topper tabellen med 26 point, så er fredagens vestjyske gæster at finde som nummer 9 med mere beskedne 12 point. Efter en vanskelig start er Ribe-Esbjerg dog for alvor ved at finde fodfæste – senest med to sejre over TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg, der er to af de øvrige top 4 mandskaber.

For gæsterne har bl.a. Søren Rasmussen gjort det godt i målet på det seneste, mens Nikolaj Enderleit har været et frisk pust i marken efter, han er kommet tilbage fra sin hjernerystelse. De er dermed hårdt på jagt efter point, så de kan spille en placering højere op og dermed ind i slutspilsbilledet.

Med et fyldt Jutlander Bank Arena i ryggen fredag er der dog kun en ting, der tæller for vores vedkommende – og det er sejr. I sidste uge måtte vi se os slået for første gang på hjemmebane i denne sæson, og fredag skal vi dermed tilbage på rette spor igen foran vores mange trofaste følgere.

Det var en kamp, hvor Kristian Sæverås måtte udgå med en flænge i fingeren. Skaden holdte ham ude af weekendens kamp i Nordsjælland, men fingeren er heldigvis i bedring. Han er dog tvivlsom til fredagens kamp mod Ribe-Esbjerg.

Mens vi på banen skal forsøge at holde fast i førstepladsen, så venter der samtidigt en førsteklasses-fødselsdagsfest før og efter kampen. Der vil være live musik bag tribunen inden kampen, gode tilbud i merchandise-boden, tilbud på drikkevarer efter kampen og mulighed for at de yngste kan få fyldt deres julesok med godter under kampen.

Vi har fået løsrevet enkelte billetter til fødselsdagsbraget, som i anledning af vores 8 års fødselsdag sælges til kun 8 kr. pr. billet. Er du hurtigt ude, har du dermed fortsat mulighed for at få fingrene i din billet til fødselsdagsbraget.

Køb din billet her. Der er kampstart kl. 19.30.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere