Årets første 888ligakamp står for døren

- 14/02/18

I morgen, torsdag, spiller vi vores første ligakamp i 2018, når vi drager til Herning for et møde med det stærkt reducerede HC Midtjylland-mandskab.

Det bliver første 888ligakamp i knap to måneder for vores vedkommende, og det er derfor passende at ridse den nuværende situation op for den hjemlige liga.

Vi indtager i øjeblikket femtepladsen med 20 point, hvilket er to point færre end de nykårede pokalvindere, TTH Holstebro – vi har dog en kamp i baghånden. I hælene på os ligger Mors-Thy og Århus Håndbold et point efter – de har dog spillet henholdsvis to og én kamp mere end os.

Efter grundspillets afslutning tager de fire øverste hold alle point med videre til slutspillet. Vi mangler fortsat ni kampe i grundspillet og vil kæmpe hårdt for at klatre op i top fire, så vi kan få point med videre.

Dette skal startes med to point i morgen, som vi har gode forudsætninger for, når vi gæster HC Midtjylland. Herning-klubben oplever problemer økonomisk, og de har derfor været nødsaget til at skille sig af med flere profiler – heriblandt de to norske landsholdsbacks, Espen Lie Hansen og Eivind Tangen.

Midtjyderne har derfor kun cirka en håndfuld ’normale’ ligaspillere tilbage, mens de supplerer op med spillere fra deres 2. divisionshold samt ungdomsakademi. I mandags spillede de deres første ligakamp i år, hvor de led et 15-33 nederlag til Århus Håndbold.

Der er dermed ingen tvivl om, at vi er storfavoritter til opgøret. Men bolden er selvfølgelig stadigvæk rund, og vi vil gå til opgaven med fuld professionalisme i kampen om at tage de to point med tilbage til Aalborg.

Kampen starter kl. 18.30 og kan følges spil for spil på tophaandbold.dk/aah.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere