Årets første kamp venter lige om hjørnet

- 14/01/19

 

I morgen (tirsdag) aften kl. 19.00 tester vi kampformen for første gang i 2019, når vi tørner sammen mod Frederikshavn FI i Brønderslev. I den anledning har cheftræner Stefan Madsen sat lidt ord på opstarten og de kommende testkampe.

I sidste uge havde spillerne årets første fælles træning, og i morgen venter den første af to testkampe i opstarten frem mod en spændende anden halvsæson.

Når snakken går på opstarten indtil nu, så er der et fokusområde, som går igen og igen på Stefans læber.

- Tung fysisk træning. Det har været det store fokusområde hidtil i opstarten. Og derudover så gælder det selvfølgelig om at få spillerne i gang igen ovenpå en velfortjent juleferie. Kroppen skal igen vænne sig til håndboldbevægelser, og ellers skal vi sørge for at få lagt grundstenene til en spændende forårsperiode.

Spillerne kan dog også se frem til færre intervalløb indenfor den nærmeste fremtid.

- I den næste uges tid er den fysiske træning fortsat i højsædet, men derfra begynder vi stille og roligt at skifte fokus tilbage mod de mere eksplosive bevægelser. Vi starter med en uhyre vigtig kamp mod GOG 2. februar, og det er klart, vi bliver nødt til at være i bedst mulig spilform hertil. Derudover er vi også inde i en periode nu, hvor vi skal sørge for at få doseret dem, der døjer med småskavanker bedst muligt, så de er klar til de spændende udfordringer, der venter.

I morgen møder vi som sagt Frederikshavn FI, mens vi tirsdag 22. januar møder norske Drammen HK. Og det bliver ifølge cheftræneren en kærkommen mulighed for at få lidt kampminutter i benene.

- Det er et fint afbræk fra den tunge hårde træning, og det giver lidt kamptræning i benene mod et par modstandere, vi normalt ikke møder. Det er samtidigt en god mulighed for at få prøvet nogle forskellige ting af, mens det også giver spillerne en god chance for at vise sig frem og angribe foråret fra start.

På spørgsmålet om, hvad der er succeskriteriet for de to træningskampe, vender Stefan tilbage til nogle af dyderne fra første halvdel af sæsonen.

- Jeg vil se et Aalborg-hold, der viser den rette ærgerrighed, den rigtige aggressivitet, der holder fast i kontraspillet og et hold, som først og fremmest er klar til at vise sig frem og angribe de kommende udfordringer. Derudover håber jeg naturligvis også på, at vi kan komme ud uden knobs eller skader, så vi står bedst muligt rustet til de spændende udfordringer, vi har i vente.

Brønderslev Håndbold arrangerer kampen i morgen, og de sælger billetter til 30 kr. pr. billet på forhånd via deres hjemmeside. Billetter kan også købes i døren. Mere end 250 har allerede sikret sig sin billet til morgendagens kamp, og det glæder cheftræneren at opleve den store opbakning hos en af vores samarbejdsklubber.

- Det er fedt med den store interesse, og vi glæder os altid til at komme ud i klubberne og vise os frem, slutter Stefan Madsen.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere