Århus Håndbold er altid en alvorlig udfordring i Aarhus

- 25/12/12
Sidste stop før VM-pausen er Århus Håndbold på udebane i morgen, 2. juledag i NRGi Arena i Aarhus. En usædvanlig kampdag, men hvorfor ikke. Vi er klar kl. 20.00 - direkte på TV 2 Sport - til en kamp, vi skal vinde for at bevare placeringen i top fire efter sejren over Team Tvis Holstebro for få dage. 

Siden sejren over Holstebro-holdet i Gigantium i lørdag har der været tid til restitution og træning i dag, 1. juledag. Så er der sidste taktiske forberedelserne gjort mod Århus Håndbold, der altid er en vanskelig modstander på egen, men også altid ret uforudsigelig. 

Vi vandt 30-21 over århusianerne 26. november i december. Derefter vandt Erik Vejes tropper fire kampe på stribe og avancerede til en slutspilsplads efter en dårlig indledning på sæsonen. Så fulgte fire sejre på stribe: To gange sejr over Skive og sejre over Team Tvis Holstebro og Skanderborg Håndbold. 

I lørdags fulgte så nederlag til bundholdet Nordsjælland på udebane. Siden vi mødte Århus sidst har holdet fået topscorer Simon Birkefeldt skadet. Til gengæld viste unge Martin Risom flotte takter mod Nordsjælland, og veteranen Toke Holst er ved at være på toppen igen. 

Århus Håndbold er p.t. på syvendepladsen i ligaen med 16 point, mens vi har 24 point på fjerdepladsen. 

Cheftræner Nikolaj Jacobsen må fortsat undvære Kristian Kjelling og Håvard Tvedten, mens det ved dagens træning afgøres om René Antonsen kan spille på grund af sine knæ-problemer. 

Kampen spilles kl. 20.00, vises på TV 2 Sport, og dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere