​Ægte topbrag venter

- 11/02/20

Onsdag aften byder vi på en lækkerbisken fra den hjemlige Primo Tours Liga, når tabellens nummer to TTH Holstebro gæster Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 20.30.

Med kun syv spillerunder tilbage af grundspillet begynder tingene for alvor at spidse til. Vi har bragt os i en gunstig situation og har 6 point ned til onsdagens modstander, som er vores nærmeste forfølger.

En sejr over vestjyderne vil dermed være et kæmpe skridt på vej mod at slutte som grundspils-vindere, mens vi med et nederlag vil begynde at mærke dem ånde os i nakken.

I sidste uge led vi et skuffende pointtab i Lemvig, men i weekenden fik vi tanket masser af selvtillid, da vi hentede uafgjort i Szeged på, hvad der kan betegnes som værende en af de sværeste udebaner overhovedet i Europa.

De gode takter tager vi med os til onsdagens topbrag, hvor sigtekornet er rettet mod én ting: 2 point

TTH Holstebro var ligeledes i europæisk aktion i den forgangne weekend. Her måtte de se sig slået 27-29 efter en tæt kamp på udebane mod spanske Cuenca i EHF Cuppen.

Inden da har de hentet to sejre ud af to mulige i ligasammenhæng efter slutrundepausen.

Med kun syv grundspilskampe tilbage er der altså lagt i kakkelovnen til et spændende topbrag i Jutlander Bank Arena – og du kan stadig nå at komme med!

Køb din billet til topopgøret lige her.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere