Ændringer af spilletidspunkter

- 16/01/20

Grundet TV er der blevet rykket på spilletidspunkterne for tre af vores kommende kampe i Primo Tours Ligaen. Det drejer sig om hjemmekampen mod TTH Holstebro samt udekampene mod Fredericia og Ribe-Esbjerg.

Topopgøret i Jutlander Bank Arena mod TTH Holstebro var oprindeligt fastsat til onsdag 12. februar kl. 19.30. Kampen spilles fortsat 12. februar, men starttidspunktet er rykket til kl. 20.30.

Udekampen mod Fredericia spilles stadigvæk onsdag 19. februar. Kampstart er dog rykket til kl. 20.30 i stedet for kl. 19.00, hvor den oprindeligt var programsat.

Opgøret ude mod Ribe-Esbjerg var oprindeligt fastsat til at blive spillet onsdag 4. marts kl. 18.30 i Ribe. Kampen spilles fortsat 4. marts, men den er nu flyttet til Esbjerg, og kampstart er rykket til kl. 20.30.

Husk du altid kan holde dig opdateret på vores fulde kampprogram lige her.

Har du endnu ikke sikret dig adgang til vores kommende spændende hjemmekampe, så er det fortsat muligt. På vores billetshop kan du nemlig købe dine billetter til samtlige af vores hjemmekampe til og med sidste kamp i grundspillet af Primo Tours Ligaen – inkl. vores to sidste gruppehjemmekampe i VELUX EHF Champions League.

Vil du være sikker på din helt egen plads til alle vores resterende hjemmekampe inkl. slutspil, evt. semifinale + finale samt knockout-hjemmekampe i VELUX EHF Champions League? Så er vores halvårssæsonkort lige sagen – læs meget mere om fordelene her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere