Ærgerligt pointtab i sidste sekund

- 02/02/19

 

Dagens kamp blev i sandhed en vaskeægte topkamp med alt, hvad der dertil hører af intensitet, fight og spænding. Og efter 60 minutters spil stod der 21-21 på måltavlen efter en GOG scoring i sidste sekund i en kamp, hvor vi længe var i teten.
Inden kampen startede skulle vores to VM-deltagere, islandske Ómar Ingi Magnússon og guldvinder Henrik Møllgaard hyldes foran de mange fremmødte i Jutlander Bank Arena – og så var der ellers meldt klar til topbrag.
Og der var høj intensitet fra første fløjt, som der hører sig til i sådanne kampe. Godt to minutter skulle der gå før første mål blev sat på tavlen – en scoring som Òmar havde sidste hånd på.
Det blev langt fra en kønt spillet kamp, og vigtigheden af kampen og den lange vinterpause satte sit præg på kvaliteten.
Vi håndterede det dog bedst fra start og kom rigtig fint fra land med en føring på 5-1 efter ti minutters spil. Derfra halede vores fynske modstander stille og roligt ind på os, og de fik udlignet føringen, inden vi igen trak fra til pausestillingen 11-8.
Efter pausen var der mere fra samme skuffe. Spillet var langt fra flydende, men der var høj intensitet og masser af fight.
Langsomt mistede vi dog overtaget på kampen, og GOG åd sig ind i kampen igen. Og efter knap 53 minutters spil tog gæsterne sin første føring i kampen ved stillingen 18-19.
Afslutningen på topopgøret bølgede frem og tilbage, og med halvandet minut tilbage var vi tilbage i spidsen ved 21-20. Angrebet efter brændte GOG på en vel spillende Mikael Aggefors, og så havde vi matchbold efterfølgende.
Vores angreb løb dog ud i sandet, og en teknisk fejl fra vores side med ti sekunder igen gav gæsterne muligheden for at tage det ene point med hjem. Den mulighed greb Lasse Møller, der fra lang afstand tordnede bolden i mål to sekunder før tid – og kort efter lød slutsignalet, 21-21.
Kampen bølgede i store perioder frem og tilbage, og det var de små marginaler, der til sidst afgjorde, at det blev til pointdeling.
I aften er vi utrolig skuffede over dagens pointtab – og ikke mindst måden det skete på i sidste øjeblik. Men vi kan ikke tillade os at dvæle over dagens kamp, og fra i morgen skal vi i stedet se frem mod de kommende spændende opgaver.
Resultatet betyder, at stillingen er status quo, og vi dermed fortsat indtager andenpladsen et point efter dagens modstander. Næste opgave er næste lørdag på udebane mod Mors-Thy Håndbold.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 8, Andreas Holst 4, Ómar Ingi Magnússon 3, Mark Strandgaard 3, Janus Smarason 1, Jesper Meinby 1, René Antonsen 1.

Målscorere for GOG Håndbold:
Odinn Rikhardsson 7, Lasse Kjær Møller 7, Lars Hald 2, Emil Jakobsen 2, Mathias Gidsel 1, Josef Pujol 1, Jon Andersen 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
GOG Håndbold: 5 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Hansen og Martin Gjeding.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.274.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere