Afgørende duel i kamp om fjerdepladsen

- 16/03/18

Søndag tager vi hjemme imod TTH Holstebro, der er vores direkte konkurrent til fjerdepladsen i 888ligaen. Bemærk kampen starter kl. 18.30.

Tre kampe er alt, hvad der er igen af grundspillet i 888ligaen. Et point skiller os fra søndagens modstander, som i øjeblikket indtager fjerdepladsen. En placering, der vil give ét point med videre til slutspillet, og som dermed kan have afgørende betydning i jagten på en semifinaleplads.

Vigtigheden af weekendens kamp er derfor ikke til at tage fejl af.

- Det er selvfølgelig et ufatteligt vigtigt opgør. Vi vil rigtig gerne have fjerdepladsen og dermed et point med i slutspillet. Det kræver en sejr på søndag, som vi vil kæmpe hårdt for, siger Buster Juul. Det kan blive afgørende, vi spiller hjemme foran vores trofaste publikum i Jutlander Bank Arena, og jeg er sikker på, det vil give os et løft, når startfløjtet har lydt, slutter venstrefløjen.

Men det bliver utvivlsomt ingen nem opgave at hente to point på søndag. Gæsterne kommer med en sikker sidste skanse i form af den norske landsholdsmålmand, Torbjørn Bergerud, der i øjeblikket står med den bedste redningsprocent i ligaen. Derudover har de i marken bl.a. Peter Balling, Vic Karlsson og brølstærke Vignir Svarvarsson på stregen.

De seneste indbyrdes opgør har vi ikke haft et godt tag på TTH Holstebro. De fem seneste indbyrdes møder er således endt med sejr til søndagens gæster – alle kampe på nær én efter utroligt tætte affære.

Denne stime vil vi forsøge at bryde søndag, hvor den seneste tids historik er gemt langt væk. Vi kommer selv med to friske point i bagagen ovenpå en sejr i midt ugen, og vi er klar til at fordoble pointtotalen for denne uge. Det skal ske i Jutlander Bank Arena søndag, hvor rigtig mange allerede har sikret sig sin billet. Du kan fortsat nå det samme lige her.

Kampen starter kl. 18.30 og dømmes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere